TIDSPLAN 1. HALVÅR

TIDSPLAN 2. HALVÅR

I samarbejde med Brønderslev IF og DBU Jylland tilbydes der FODBOLD som valgfag. Formålet med faget er, at du tilegner dig viden og færdigheder indenfor fodboldens verden.
Vi kommer rundt om mange forskellige områder indenfor fodbold, så du vil både kunne blive dygtigere selv samt 
få indsigt i noget af det, som foregår udenfor banen.

Tekniske færdigheder

Kan du ved at forbedre din teknik drible hurtigere, vende og beskytte bolden, sparke længere eller snyde din modstander?

Taktisk Træning

Hvad vil det sige at spille 4:4:2? Hvad er en spillestil? Hvad er forskellen på zoneopdækning, mandsopdækning og blokforsvar? I såvel teori som praksis bliver du ført rundt om ”spillestilsbolden”.

Fysisk træning

Udholdenhedstræning, hurtighedstræning og intervaltræning er begreber, som du får afprøvet på banen – men også får begrundet ved hjælp af teori. Mental træning: Hvad skal der til, for at du yder optimalt? Hvad mon en træner gør sig af overvejelser for at sætte det bedste hold og for at få holdet til at fungere sammen.

Kampleder

Kender du reglerne i fodbold? Du får mulighed for at tage et kamplederkursus, som gør dig i stand til at lede 5- og 8-mandskampe. Ved bestået prøve får du et kamplederbevis.

Futsal

Her tages der udgangspunkt i den brasilianske fodboldkultur og forsøgt inddraget så mange elementer derfra som muligt. Det bliver i kombination med legen og rytmikken og trænerens smil på læben. Det er bare noget af det, vi har tænkt os, du skal omkring – der vil blive spillet på græs, kunstgræs og i hallen.

Sted : BI Center og Brønderslev hallen
Tid : Kl. 14.00-16.00 + heldage

UngValgfag.dk - Valgfags-Katalog 7.-9. Klasse © 2022 

Kontakt

For mere information.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?