Mødeplan for 1. halvår

Mødeplan for 2. halvår

Formålet med faget Hverdagsspansk er, at du stifter bekendtskab med det spanske sprog, spansk kultur og samfundsforhold. Du vil opnå færdigheder i sproget til at kunne klare alm. forekommende hverdagssituationer herunder:

❱ Forstå almindelige forekommende ord og vendinger
❱ Deltage i en enkel dialog
❱ Skrive og forstå enkelte korte meddelelser
❱ Udtale spansk, så det er forståeligt
❱ Foretage en enkel samtale med en spansktalende Derudover viden om Spanien bl.a.:
❱ Spansk kultur og historie
❱ Spanske samfundsforhold
❱ Unge i Spanien
❱ Lær om madkultur og tradioner

Du undervises af en ung underviser fra Spanien, hvorved undervisningen i starten vil foregå med engelsk som fælles sprog, så du vil også opnå ekstra færdigheder og masser af øvelse i dit engelsk.

I skal også lære om spansk madkultur og lave nogle typiske spanske traditionsmåltider som f.eks. Churros, Tapas og Paella.

SPROGREJSE

Som en del af Ungdomsskolens Almen undervisnings- program for sæson 2017-18, bliver der en tur til Spanien 1. uge af sommerferien 2018. Det er ikke obligatorisk at deltage på turen og den indgår derfor ikke i pensum for faget. Vi vil forsøge, om vi kan mødes med spanske unge og se en masse spændende spansk kultur og historie. Forventet pris for Spanien turen er ca. 2.800 (inkl. hotel, morgenmad og entre). Du kan også vælge dette valgfag som 2. valgfag gennem Ungdomsskolen.

Sted : Hedegårdsskolen E10
Tid : Kl. 14.00-16.00 + heldage (kun til kl. 14.00)

Kontakt

For mere information.

Sending

UngValgfag.dk - Valgfags-Katalog 7.-9. Klasse © 2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?