Mødeplan for 1. halvår

Mødeplan for 2. halvår 

Synes du, det er sjovt at sælge ting og tjene penge? Og er du interesseret i, hvordan virksomheder markedsfører sig og får fat i kunderne? Så er dette valgfag lige noget for dig.

Vi går bag om store og små virksomheder for at undersøge, hvordan de får os til at købe deres varer og budskaber. Vi ser på forskellige typer af virksomheder og forskellige typer af brancher, fx

❱ Dagligvarebranchen (Føtex, Fakta etc.)
❱ Spilbranchen (computerspil)
❱ Sportsbranchen (fx AaB)
❱ Modebranchen

Måske undersøger vi også store internationale virksomheder, fx Apple, Facebook, Google osv. Det finder vi ud af sammen på holdet.

Vi nøjes ikke med kun at læse og snakke om virksomhederne, vi vil også besøge nogle af dem. De virksomheder, vi besøger, ligger typisk lokalt i Brønderslev.

I får også selv mulighed for at komme på en god idé til en virksomhed eller et produkt, I kan sælge. Måske er der noget, I mener, der er brug for, men som endnu ikke er skabt. Her har I mulighed for at tænke og skabe produktet og designe jeres virksomhed.

Kort og godt: Hvis du synes, det er interessant at beskæftige dig med virksomheder, udvikling og markedsføring, måske har lyst til at være selvstændig eller blot snuse til faget erhvervsøkonomi, så har du chancen her!

Sted : Brønderslev Gymnasium
Tid : Kl. 14.00-16.00 + heldage
logo_BD_Gymnasium

Kontakt

For mere information.

Sending

UngValgfag.dk - Valgfags-Katalog 7.-9. Klasse © 2020 

Log in with your credentials

Forgot your details?