Kontakt Valgfagslærere

Mødeplan 1. halvår hold 1

Brønderslev Forfatterskole tilbyder valgfaget Forfatter til dig, der drømmer om at udtrykke dig kreativt gennem ord. På valgfaget vil du blive udfordret i kunsten at skrive, så du bliver læst!

Valgfaget løber over to temadage og tilhørende skriveværksteder. På valgfagets temadage bliver du præsenteret for forskellige genrer, hvor du lærer, hvordan du bliver skarp til at skrive inden for netop disse genrer. Du vil også blive skarp på, hvilket publikum du skriver til, og hvad det betyder for din tekst.

For at blive god til at skrive, skal du kende til gode forfattere, og gennem undervisningen vil du blive præsenteret for forskellige spændende forfattere – både som undervisere og som undervisningsmateriale.

I undervisningen er der fokus på kreative skriveøvelser, som idéudvikling, kvalificering, flowskrivning og sparring. Imellem de to temadage vil der være skriveværksteder med fokus på din tekst. Det betyder, at du har mulighed for at få konstruktiv kritik og feedback på dine egne tekster.

Din bedste tekst vil sammen med hele holdets tekster blive udgivet som e-bog, ligesom holdet vil deltage i en oplæsningsevent på Brønderslev Bibliotek.
Du bliver altså dygtigere til:

Genre · Plot · Disposition · Fortællerstemme
Personkarakteristik · Spændingskurve · Klicheer
Litteratur · Redigering · Udgivelse

… Kort sagt vejen fra drøm til
virkelighed som forfatter

Sted : Brønderslev Bibliotek
Tid : Kl. 14.00-16.00 + heldage

Kontakt

For mere information.

Sending

UngValgfag.dk - Valgfags-Katalog 7.-9. Klasse © 2019 

Log in with your credentials

Forgot your details?